Spændende aftenskoletilbud - LOF-Skolen

LOF-Skolen

Viden i bevægelse

Manga-workshop

...

På dette kursus sættes der fokus på den populære, japanske tegnestil, manga. Manga er spændende, udtryksfuld og alsidig, og kan anvendes indenfor alle genrer af cartoon.

Alle kan deltage i denne workshop, hvor der vil være en blanding af undervisning og øvelser. Der tages udgangspunkt i de grundlæggende teknikker, men du kan sagtens få udfordringer, hvis du er mere erfaren, da underviseren giver individuelle øvelser og giver den enkelte sparing på eget arbejde.

Man er velkommen til at medbringe sine egne tegninger, eller billeder, man kunne tænke sig at lære at tegne. Hvis man ikke medbringer noget, undervises der i basisteknik.

Der tegnes med blyant, og undervisningen består både af teoretisk og praktisk arbejde. Til dette bedes alle medbringe minimum blyant, viskelæder og papir. Hvis man ønsker at arbejde med flere materialer, kan man medbringe egne stubbe, knetgummi, fine liners og tuscher.

  • Nummer 28657 - Manga-workshop
  • Start 16.06.18 kl. 10:00-15:30
  • Underviser(e) Christina Tefcke Pedersen
  • Adresse LOF´s Sekretariat, Skelmosevej 10, 2500 (kort)
    Klassen
  • Lektioner 6,00
  • Priser
    Almen   DKK 300,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
16.06.2018 10:00-15:30 LOF´s Sekretariat Christina Tefcke Pedersen Kort

Underviser

Christina Tefcke Pedersen

Jeg begyndte at tegne seriøst i 2004, og har nærmest ikke bestilt andet siden.

Jeg elsker at tegne og male med alle medier, der findes. Jeg engagerer mig 100 procent, og finder stor glæde i at mærke, hvordan min passion for faget smitter af på alle, jeg underviser.

Udover at have en høj teknisk formåen har jeg stor erfaring med undervisning i at tegne og male.

Jeg er uddannet pædagog, og er god til at møde kursisterne, hvor netop de er, så alle vil kunne få noget ud af et kursus med mig som underviser. Uanset hvilket niveau, man befinder sig på, vil jeg kunne hjælpe igang eller videre - for øvede enten ved forbedret teknik eller ved hjælp til at finde ens personlige stil.

Hos LOF-Skolen underviser jeg primært i portrættegning og manga.

I april 2018 var jeg inviteret til at holde manga-workshop på J-Popcon.