Foredrag - LOF-Skolen

LOF-Skolen

Viden i bevægelse

De satte strøm til min hjerne

...

- et møde med psykiatrien

Antallet af danskere med alvorlige psykiske problemer har aldrig været større. Og antallet af sengepladser i psykiatrien har aldrig været færre.
Dét skal naturligvis give problemer. Og det gør det! Vi har i de seneste år været vidner til flere og flere desperate handlinger udført af åbenlyst mentalt syge mennesker. 

Jeg har oplevet systemet indefra. Har været indlagt to gange med svære depressioner og er bl.a. blevet behandlet 24 gange med elektrochok.
Jeg er nu kommet ud på den anden side, ikke mindst takket være et kæmpe netværk af familie, venner og bekendte. Netop dét netværk har de færreste alvorligt psykisk syge ikke og er derfor overladt til et system, der af økonomiske årsager spiller bold med deres liv. 

Få et indblik i en lukket og meget tabubelagt verden med uhyggelige eksempler på menneskeskæbner, der er gået tabt. Og hør hvor lidt, der skal til for at give disse mennesker et ordentligt og værdigt liv – samtidig med, at der spares penge.

 • Nummer 28006 - De satte strøm til min hjerne
 • Start 08.11.17 kl. 19:30-21:30
 • Foredragsholder Kim Henningsen
 • Adresse Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 (kort)
  Richard Mortensen Område B
 • Lektioner 1,00
 • Priser
  Almen   DKK 75,00
  Pensionist-RU   DKK 65,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
08.11.2017 19:30-21:30 Kulturcenter Mariehøj Kim Henningsen Kort

Foredragsholder

Kim Henningsen

Kim Henningsen er 62 år. Uddannet journalist og har arbejdet i medieverdenen i små 40 år – senest som chefredaktør på SE og HØR. I dag driver han sit eget kommunikationsfirma, Kcom.dk.
Kim Henningsen har været ramt af to svære depressioner og været selvmordstruet men er i dag kommet ud på den anden side og nyder livet med sine to teenagedrenge og golf.