Foredrag - LOF-Skolen

LOF-Skolen

Viden i bevægelse

Glem ikke Heidi

...

– efterforskerens veje og vildveje

“Glem ikke Heidi. Efterforskerens veje og vildveje” er Bonnichsens lige udkomne bog, om et true-crime mysterium som foredraget bygger på.

Den 8. April 1979 legede den 4 årige Heidi i sandkassen udenfor sin bopæl i Kolding, Det startede en desperat kamp mod forældrenes forsøg på at skjule sandheden, og Rejseholdets kamp for at finde den.

En udmarvende indsats der førte os på vildveje og fik martrende konsekvenser for alle, da sagen 6 år senere fik et forfærdeligt udløb. Et stærkt og medrivende foredrag om efterforskningsarbejdets mørke sider.

Hvem er skyldig? Hvem er uskyldig? Er hun død eller levende?

Praktisk information

  • Nummer 28009 - Glem ikke Heidi
  • Start 30.01.18 kl. 19:30-21:30
  • Foredragsholder Hans Jørgen Bonnichsen
  • Adresse Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 (kort)
    Per Kirkeby Område B
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 50,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
30.01.2018 19:30-21:30 Kulturcenter Mariehøj Hans Jørgen Bonnichsen Kort

Foredragsholder

Hans Jørgen Bonnichsen

Hans Jørgen Bonnichsen er pensioneret chefkriminalinspektør efter 41 år i dansk politi.

Han har en national som international politilederuddannelse, og er bl.a. gradueret fra FBI-National-Academy, Virginia i USA. Han har i sin fritid erhvervet sig en BA i litteraturvidenskab med kunsthistorie fra Københavns Universitet og har taget en lang række andre universitetskurser bl.a. i symbolisme, renæssance og Islam i det 21. århundrede
 
Bonnichsen tilbragte 20 år af sit politiliv i Rigspolitichefen Rejseafdeling, populært kaldet Rejseholdet, hvor han har beskæftiget sig med alle sagskategorier fra drab, bedragerier til undersøgelse af sager mod kolleger og sluttede som Rejseafdelingens souschef. I de sidste 9 år i politiet var han den operative chef for Politiets Efterretningstjeneste.

Han er forfatter til en række fagartikler og bidrag til antologier om kunst, overvågning og efterretningsvæsen