Journalist og moderator
Professor ved Københavns Universitet
MF Venstre
Bestyrelsesmedlem i Yngre Læger
Formand for Sundhedsudvalget (DF)
Læge
Functional mediciner og madekspert
MF Socialdemokratiet

Har livsstilen en betydning på sygdomme?

Du bliver hvad du spiser - det har vi altid lært og igennem de sidst par år, har vi i fjernsynet set flere og flere programmer, der hjælper syge danskere med at ændre livsstil med rigtig gode resultater.
Fra onsdag den 30. januar 2019, og 5 onsdage frem, sender TV 2 programmet: ”Kan man spise sig rask?” hvor 10 danskere med en kronisk sygdom ændre livsstil. Måske så du nogle af udsendelserne fra 2018, hvor bl.a. Susanne med kronisk migræne ændrede livsstil, og fik det markant bedre. Link: http://livsstil.tv2.dk/kan-man-spise-sig-rask/2017-12-29-kostaendring-gav-helt-nyt-liv-i-mere-end-en-forstand

Vi har inviteret værterne fra programmet sammen med politikkere, en forsker samt en repræentant fra lægeverdenen til debat.

Vil du med!

Vi ved i dag, at livsstilen spiller en vigtig rolle for sygdomsudviklingen i befolkningen. En fornuftig, sund kost/livsstil kan modvirke mange livsstilssygdomme. Men er vi gode nok til at forebygge og evt. behandle livsstilssygdomme med en livsstilsændring? Og hvad kan vi selv, politikkerne og det offentlige gøre for at fremme sundheden i Danmark, så færre rammes af en livsstilssygdom og sundhedsudgifterne mindskes?
 
Vi inviterer til debat med læge og professor Arne Astrup, Københavns Universitet, Læge Jesper Brink Svendsen fra Yngre Læger, læge Pia Norup samt Functional mediciner og madekspert Umahro Cadogan fra TV2’s programserie ”Kan man spise sig rask?”. MF og Formand for Sundhedsudvalget Liselott Blixt (DF), MF og medlem af sundhedsudvalget Hans Andersen (V) og MF Mette Reissmann (S)

Dette arrangement er et samarbejde mellem LOF-Storkøbenhavn og Venstres Velfærdsnetværk i Region Hovedstaden.

Nummer
19114 - Har livsstilen en betydning på sygdomme?
Første mødegang
tirsdag den 12.03.19 kl. 18:30 - 21:30
Adresse

Professionshøjskolen, Auditorium B086, Sigurdsgade 26, 2200 København N

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 25,00
tirsdag den 12.03.19

Kl. 18:30 - 21:30

Med Tine Gøtzsche

Professionshøjskolen, Sigurdsgade 26, 2200 (Auditorium B086)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom