Henriette Mæhle Vedsegaard

Efter 25 år som professionel flamencodanser og underviser måtte jeg sige farvel til scenen og flamencodansen, da jeg i 2008 blev den heldige ejer af 2 nye kunstige hofter.

Jeg har hele mit liv brugt min krop og mærket den glæde og energi, det giver at bevæge sig og være i form. Så på trods af skavanker og alder skal vi blive ved med at bevæge os. Det giver livskvalitet at mærke, at kroppen stadigvæk kan. 

Jeg er meget glad for, at min uddannelse som afspændingspædagog og danser, samt min store undervisningserfaring kan bruges, når jeg giver den gas på holdene for seniorer + 60.
Jeg er uddannet Karild rytmik- og afspændingspædagog, flamencodanser, mindfulness instruktør (for voksne og børn) og stresscoach. Jeg har undervist siden 1989, først i flamencodans og siden 2014 i Bevægelse for seniorer +60 og 2021 startede jeg Holbæks første hold for rollatorbrugere.

Jeg lægger meget vægt på afveklsende undervisning til god musik. Jeg har altid kursisterne i fokus og modifecerer øvelserne, så alle kan være med.

Gymnastik er bare sjovere, når man kan gøre det sammen.


Kontaktoplysninger

Kurser med Henriette Mæhle Vedsegaard