JUHU! LOF-Skolens aktiviteter åbner op igen den 16/1-22.

Anne Vibeke Jensen

Jeg er cand.mag. i spansk og religion fra Københavns Universitet. I min studietid opholdt jeg mig i længere perioder spansktalende lande:

Jeg har i flere omgange boet i Andalusien, hvor bl.a. jeg har studeret middelalderhistorie på universitetet i Granada. Jeg har været på studierejser i Mellemamerika og Ecuador, med fokus på sociale, socioøkonomiske og religionssociologiske forhold. Jeg har taget kurser om baskisk identitet i Bilbao.

Jeg har efter min studietid boet i en længere periode i Comillas i Nordspanien, og jeg har rejst meget i Asturias, Baskerlandet og andre steder i det nordlige Spanien, og bl.a. vandret mellem de små landsbyer i Pyrenæerne og på Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela.

Jeg har erfaring med at undervise i spansk i gymnasiet og på aftenskole. I min undervisning lægger jeg vægt på den praktiske brug af sproget, hvor kursisterne kommer til at være aktive, få redskaber til at begå sig på spansk og selvtillid til at turde prøve sig frem, selvfølgelig med mere komplicerede samtaler, jo højere niveauet er. Jeg dykker også gerne ned i sproglige/grammatiske finurligheder, hvis der er interesse for det på mine hold.

Kontaktoplysninger