Spændende aftenskoletilbud - LOF-Skolen

LOF-Skolen

Viden i bevægelse

Grundlæggende fotografering

...

At komme ordentligt i gang med sit digitale kamera kan være lidt overvældende, hvis man ikke er vant til at bruge avancerede kameraer, derfor er denne workshop en rigtig god start.

På en enkelt dag kommer vi rundt om de helt grundlæggende funktioner, deres sammenhænge, hvordan indstillinger og optik bruges til forskellige motiver og en grundforståelse af sammenhængen mellem kameraets lukkertid, blænde og lysfølsomhed.

Du kan give dig selv en flyvende start med dit nye kamera ved at bruge en dag i Alex’s fotoværksted. Her kommer du ikke til at bokse med alt for meget teori, men får hele den basale viden med udgangspunkt i praktiske eksempler og lærerige øvelser.

Kurset foregår i Elværket i Frederiksværk, et gammelt elværk som Alex og hans kone har bygget om til et kombineret fotostudie, musiksted og salgsværksted for gamle møbler.
Udover gode tekniske faciliteter til fotografering er der masser af spændende miljø, ude og inde, som kan bruges i fotografisk sammenhæng.
Alex råder over en Epson storformatprinter, så man kan, mod betaling, får printet billeder i formater op til 50x75 cm.

  • Nummer 28441 - Grundlæggende fotografering
  • Start 18.03.18 kl. 10:00-16:00
  • Foredragsholder Alex Nyborg Madsen
  • Adresse Elværket, Strandvejen 25A, 3300 (kort)
    Studiet
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 525,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
18.03.2018 10:00-16:00 Elværket Alex Nyborg Madsen Kort

Foredragsholder

Alex Nyborg Madsen

Alex Nyborg Madsen er bedst kendt som radiovært og musiker og i den egenskab får han lov til at tage en verbal svingom med nogle af dansk musiks mest interessante personligheder.

For et par år siden kastede han sig over digital spejlrefleks og har en stor forkærlighed for billeder af og med mennesker. Han går ikke så højt op i en masse udenadslære om teknik, men fokuserer på begejstringen for at fotografere og bevidstheden om, at der er megen lære at hente i de fejl man laver.

Alex har brugt hele sit liv på at formidle, en fordel når han skal undervise. Han har også et helt livs erfaringer med at få folk til at åbne sig for en mikrofon, de evner er gode at have når man skal skabe gode og levende billeder af mennesker.