Niveau: Alle
  • Birgitte Lyregaard
    Birgitte er en alsidig sanger, komponist og underviser, der søger musikken i øjeblikket, der opløser tid, sted og individernes alenehed, klangen, der rummer alle verdener, friheden, der kan føre allevegne hen og ordene, der kan skabe en verden for sig. Hun er uddannet vokalist og improvisator fra konservatorierne i Haag og Rotterdam og er herudover Danmarks første – og foreløbig eneste certificerede Lichtenberg klang pædagog, og har også en kropsterapeutisk uddannelse som Fascial flow guide med i erfaringsposen. Hun har boet i Holland og Frankrig i en årrække, og har optrådt med improvisation, jazz sang og koncertfortællinger over hele Europa. Har udgivet 4 vidt forskellige cd’er i eget navn.  

Voksen & Barn sang/kor-workshop

Niveau: Alle

Har du lyst til at dele en skøn dag i musikkens tegn med din guldklump og møde og synge sammen med andre, der har det som jer? Så tag dit barn/barnebarn/nevø… ved hånden og kom til voksen/barn weekend workshop.

Vi skal sammen synge kendte ældre og nyere sange fra det dansksprogede repertoire (navne som Anne Linnet, Mads Langer, Rasmus Seebach, Alberte m.fl.) og dagen igennem blive dygtigere og dygtigere til at synge, alt imens vi nyder at boltre os i musikken og har det sjovt med hinanden. Hvis vi bliver helt skrappe og får blod på tanden, vil vi forsøge os med at lægge andenstemmer på omkvæd, synge en kanon etc. 

Her kræves ingen andre forkundskaber end lysten til at bruge stemmen, til at være sammen med sin nærmeste familie og møde andre på en ny og anderledes måde - nemlig igennem sangen. Holdet er for voksne og børn fra 8 år og op. 

Prisen er pr. person.

Medbring frokost og drikkelse til pausen.

Holdet udbydes i samarbejde med Rytmisk Center. Læs mere om Rytmisk Center på deres hjemmeside rytmiskcenter.dk/

Nummer
20568 - Voksen & Barn sang/kor-workshop
Første mødegang
søndag den 10.11.19 kl. 10:00 - 13:40
Undervisere
Adresse

Griegsalen, Øverødvej 246 B, 2840 Holte

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 168,00
Pensionist-RU
DKK 158,00
søndag den 10.11.19

Kl. 10:00 - 13:40

Med Birgitte Lyregaard

Øverødvej 246 B, 2840 (Griegsalen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom