SÅ ER DET SOMMERFERIETID

SÅ ER DET SOMMERFERIETID

22. juni 2018

Det har været sommervejr længe, men nu bliver også snart ferietid, hvor vi lukker kontoret, sender programmet i trykken og trækker os tilbage til sommerlandet med vores familier.

Det betyder, at alle vores kurser, foredrag og oplevelser ligger klar på hjemmesiden. Vi har igen et overflødighedshorn af spændende tilbud, med noget for enhver smag.
Vi fortsæter vores gode samarbejde med Studieskolen om sprogundervisning og så har vi fundet os endnu en spændende samarbejdspartner.

Vi har fundet sammen med Rytmisk Center, som er en af landets førende skoler med undervisning inden for instrumenter, kor, sang, sammenspil, komposition, produktion og improvisation. Så vi nu også kan tilbyde en lang række hold inden for disse spændende områder.

Kontoret åbner igen 6. august og vores program bliver husstandsomdelt i Gentofte, Rudersdal, Lyngby-Taarbæk, Furesø og Ballerup kommuner.

Vi ønsker alle en god sommer
Hilsen
LOF-Skolen

Rytmisk Center

  • 21. juni 2018 - Fra efteråret 2018 har LOF-SKOLEN og Rytmisk Center i København startet et samarbejde om musikkurser i Holte og Farum. Her har du mulighed f...