LOF-Skolens spændende tilbud i marts

LOF-Skolens spændende tilbud i marts

Kan man spise sig rask? Det spørgsmål stiller TV2 igen i anden sæson af udsendelsesrækken af samme navn. Vi har inviteret tilrettelæggerne til debat med en forsker, en læge og tre folketingspolitikere på tirsdag i København - og du kan komme og debattere med dem.

Trænger du til at give din indre tegner noget mere luft, så er vores lørdagsworkshops om portrættegning og Mangetegning et godt sted at starte. Der er workshops i både Farum og København.

Foråret byder stadig på kurser og workshops for de musikinteresserede. Vores samarbejde med Rytmisk Center i København, der står for det faglige indhold i vores kurser i Holte, giver masser af nye muligheder, hvis du er musikinteresseret.

Søndag d. 24. marts har vi tre skønne workshops på programmet, hvor du kan fordybe dig i Tai Chi, Qigong og Det Indre Smil - alle tre workshops på Kulturcenter Mariehøj i Holte.

Vi glæder os til for alvor at gå ind i foråret med rigtig mange glade kursister.

Med venlig hilsen
LOF-Skolen


Masser af spændende tilbud.

Kan man spise sig rask?

Vi har inviteret værterne fra TV2 programmet "Kan man spise sig rask?" sammen med politikkere, en forsker samt en repræsentant fra lægeverdenen til debat. Du kan være med!

Læs mere og tilmeld dig her

Lær at tegne Manga - eller bliv bedre til det

På disse workshops sættes der fokus på den populære, japanske tegnestil, Manga. Alle kan deltage og der vil være en blanding af undervisning og øvelser, også for de mere erfarne,

Læs mere og tilmeld dig her

Portrættegning

Dette kursus er for dig, der drømmer om at lære at tegne ansigter – helt fra bunden. Der tages udgangspunkt i blyantstegning og undervisningen består både af teori og øvelser.

Læs mere og tilmeld dig her

Besøg på Københavns Politigård

En rundvisning på Københavns Politigård indeholder både arkitektoniske og historiske fortællinger. Rundvisningen varetages af politifolk og indeholder bl.a. den ikoniske runde gård

Læs mere og tilmeld dig her.

Musikhold med Rytmisk Center

LOF-SKOLEN og Rytmisk Center i København samarbejder nu om musikkurser. Vi tilbyder nu hold inden for instrumenter, kor, sang, sammenspil, komposition, produktion og improvisation.

Læs mere og tilmeld dig her.


 
Tai Chi Klassisk - Et søndagsseminar for begyndere

Tai Chi kombinerer meditation, fitness, healing og kan udvikles til graciøs kampkunst. De langsomme, rytmiske og graciøse bevægelser i Tai Chi udstråler kraft og styrke.

Læs mere og tilmeld dig her

Qigong - En søndagsworkshop

Qigong arbejder med en syntese af energi, opmærksomhed og krop. Da Mo Qigong er meget udbredt i Østen. Den styrker muskler & sener, knogler, indre organer.

Læs mere og tilmeld dig her

Det indre smil

Det Indre Smil er en enkel og kraftfuld øvelse, der forankrer positiv energi i dine indre organer og i nervesystemet. Det Indre Smil kan være med til at frisætte bundne følelser.

Læs mere og tilmeld dig her


Afmeld nyhedsbrev ved at sende til [email protected]