Så er vi klar til den nye sæson

Så er vi klar til den nye sæson

Vi er tilbage fra ferie og kontoret er i fuld gang med at gøre klar til den nye sæson. Vores hjemmeside har heldigvis arbejdet hele sommeren og tilmeldingerne er strømmet ind.
Især har vores rundvisninger på Københavns Politigård været populære og vi har støvsuget politiet for rundvisninger. I løbet af en uges tid har vi rundvisningerne efter nytår på hjemmesiden og så skriver vi til alle på ventelisten, så er du interesseret, er det en god idé at skrive dig på venteliste.

Vi har valgt ikke længere at husstandsomdele vores trykte program, da det er blevet en dyr fornøjelse som går ud over deltagerprisen.
Du kan nedenfor finde link til vores program, så du kan læse det nemt og bekvemt på din komputer, telefon eller iPad.
Vil du gerne have et trykt program i hånden kan du finde dem på bibliotekerne. Du er også velkommen til at kontakte os på kontoret, så sender vi et til dig.

Nedenfor har vi listet nogle af de gode tilbud vi har i den kommende tid, men der er meget mere at se i programmet, så kig på det mens du nyder morgenkaffen eller sidder i bussen.

Vi glæder os til at se jer til den nye sæson:-)
De bedste hilsner
LOF-Skolen


Læs vores program her

Læs vores program her

Se vores store omfattende program i ro og mag på din komputer, telefon eller iPad.

Bladre i programmet her.


Peter Qvortrup Geisling

Peter Qvortrup Geisling

I modsætning til Peter Qvortrup Geislings TV-programmer bliver livet ikke genudsendt. TV-lægen vil inspirere os til at give livet et serviceeftersyn.
Vi skal også høre lidt om den seneste forskning i sammenhængen mellem natur og sundhed, og om de gode råd til, hvordan vi holder sindet sundt med naturen som medicin.
v. Peter Qvortrup Geisling, læge og tv vært på Lægens bord mv.

Læs mere og tilmeld dig her


Kulturforedrag på italiensk, spansk og fransk i Holte

Kulturforedrag på italiensk, spansk og fransk i Holte

LOF-Skolen og Studieskolen inviterer til foredrag om vores sproghold. Der vil være foredrag på let forståeligt fransk, spansk og italiensk.

Hvis du er nybegynder skal du også være meget velkommen til at komme og få en snak med Studieskolens sprogkonsulent.

Vi starter eftermiddagen med at byde på et lille glas vin eller en kop kaffe/the. Dernæst fordeler vi os efter sprog ud til de forskellige foredrag. Til slut vil det være muligt at få svar på eventuelle spørgsmål om holdene, tilmelding eller lignende.

Der vil også være mulighed for at tilmelde sig til de forskellige hold på stedet.

Tilmelding til fordragene er ikke nødvendigt.


Tag bedre billeder med dit digitale kamera

Tag bedre billeder med dit digitale kamera

Fotograf og forfatter Gary Friedman i København.
To fotoworkshops med den amerikanske fotograf og forfatter Gary Friedman. Mange kender Gary Friedman for hans meget instruktive bøger om især kameraer, men han er også verdenskendt for sine fotoworkshops, der bliver afholdt mange steder på kloden.

Læs mere og tilmeld dig her


Kan man spise sig rask?

Kan man spise sig rask?

Kan man spise sig rask?
Det er hypotesen, når læge Pia Norup og ernæringsekspert Umahro Cadogan arbejder med kronisk syge i udsendelsesrækken af samme navn på TV2. Denne vinter har sæson 2 kørt over skærmen og der er masser af eksempler på, at de medvirkende har fået det bedre ved at arbejde med kost- og livstilsomlægninger.
Vi ved i dag, at livsstilen spiller en vigtig rolle for sygdomsudviklingen i befolkningen. En fornuftig, sund kost/livsstil kan modvirke mange livsstilssygdomme. Men er vi gode nok til at forebygge og evt. behandle livsstilssygdomme med en livsstilsændring? Og hvad kan vi selv gøre for at fremme vores egen sundhed, og dermed give os selv bedre mulighed for en god livskvalitet.

Læs mere og tilmeld dig her


I Won't Cut My Hair

I Won't Cut My Hair

Jesper Binzer i samtale med Alex Nyborg Madsen

Når Jesper Binzers ansigt flækker i et flabet smil og han udstøder sit velkendte "Ude-mær-ket!" foran et begejstret publikum, kan man se, at her er en mand, der er i sit rette element. Samtidig er han udstyret med et ansigt, hvor man tydeligt kan se sporene af den dreng, han var engang. Den dreng som er grundlaget for hele hans karriere - i mere end 30 år har han levet af og for, at være en drengerøv i ordets mest positive betydning. 

Læs mere og tilmeld dig her


Afmeld nyhedsbrev ved at sende til [email protected]