Så er vores program på vej i postkassen.

Så er vores program på vej i postkassen.

Efter et brag af en sommer, som heldigvis ikke ser ud til at være slut endnu, er vi tilbage på kontoret og begynder så småt at fylde hold op til den kommende sæson.

Det trykte program bliver husstandsomdelt i Gentofte, Lyngby/Taarbæk, Rudersdal, Furesø og Ballerup kommuner i denne uge.
Vi har ny omdeler på i år, Forbrugerkontakt, og vi har brug for hjælp til at sikre omdelingen. Hvis du ikke har modtaget vores program senest i den kommende weekend, må du meget gerne kontakte os. Så sender vi et program og vi holder vores nye distributør i ørene.
Du modtager IKKE programmet hvis du har "Nej tak til gratisaviser" på din postkasse.

Vi får i stigende grad mulighed for at sætte nye aktiviteter i gang, i løbet af sæsonen. Derfor opfordre vi til, at man tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger os på Facebook, da det giver os bedre muligheder for at annoncerer aktiviteter der kommer til undervejs. Kender du nogen, som ikke får vores nyhedsbrev, må du gerne opfordre dem til at tilmelde sig. Du må også meget gerne sende dette nyhedsbrev videre, hvis du synes der er gode ting andre skal høre om.

Vi glæder os til at se rigtig mange glade kursister i den kommende sæson.

Med venlig hilsen
LOF-Skolen


Masser af spændende tilbud.

Musikhold med Rytmisk Center

LOF-SKOLEN og Rytmisk Center i København samarbejder nu om musikkurser. Vi tilbyder nu hold inden for instrumenter, kor, sang, sammenspil, komposition, produktion og improvisation.

Læs mere og tilmeld dig her.

Masser af sproghold

Vi fortsæter vores gode samarbejde med Studieskolen omkring sprogundervisning, så vi kan give vores deltagere den bedste kvalitet når det gælder undervisere og kursernes indhold.

Se alle sproghold her.

Besøg på Københavns Politigård

En rundvisning på Københavns Politigård indeholder både arkitektoniske og historiske fortællinger. Rundvisningen varetages af politifolk og indeholder bl.a. den ikoniske runde gård

Læs mere og tilmeld dig her.

Senioruniversitetet

Senioruniversitetet er en spændende foredragsrække, som mag. art Bent Raymond Jørgensen sammensætter med nogle af Danmarks absolut bedste kapaciteter indenfor naturvidenskaben.

Læs mere og tilmeld dig her.

Kær og kunsten

I den kommende sæson tager Peter Kær os med til en række spændende udstillinger på bl.a. Arken, Den Hirschsprungske, Sophienholm, Statens Museum for Kunst og Glyptoteket.

Læs mere og tilmeld dig her.

Det amerikanske præsidentembed og dets historie

Det amerikanske præsidentembede er blevet udviklet gennem et par århundreder, fra koloniseringstid til verdensherredømme. Historien har budt på præsidenter i mange afskygninger, og

Læs mere og tilmeld dig her


Afmeld nyhedsbrev ved at sende til [email protected]