Bryggeren – Carl Jacobsens Carlsberg

  Bryggeren – Carl Jacobsens Carlsberg (Varighed: Rundvisning: 60 min. og Udstillingsbesøg: ca. 2 timer)
  Rundvisning på Carl Jacobsens Ny Carlsberg, hvor du lærer om Carlsbergs stiftelse i 1847, forholdet og konflikterne mellem far og søn, grundlaget for Ny Carlsberg og oplever nogle af de mest ikoniske Ny Carlsberg-bygninger – Elefant- og Dipylonporten, Ny Carlsberg Bryghus og Lotus-skorstenen.

  Vi laver denne rundvisning i samarbejde med Home of Carlsberg og den kan kun opleves som et gruppearrangement.

  Prisen inkludere rundvisning med guide fra Home of Carlsberg og efterfølgende adgang til Home of Carlsberg, som er en 3.000 m2 stor udstilling, der tager gæsten med på en rejse gennem historien om Jacobsen-familien, den innovative forskning, Carlsberg-brandet og selvfølgelig øllet.

  Selve udstillingen opleves på egen hånd og gennem videoer, interaktive skærme og historier om bryggerfamilien, udfoldes Carlsberg-historien i fortid, nutid og fremtid.

  En tur gennem udstillingen tager omkring 1,5 time. Besøget i udstillingen slutter i Carlsberg Baren, hvor du vil blive budt på en perfekt skænket øl. Vi anbefaler derfor, at der afsættes minimum 2 timer til besøget i udstillingen, udover tiden til rundvisningen. Der er beregnet minimum 2 timer fra vores rundvisning slutter og til udstillingen lukker. Der er desuden booket adgang til udstillingen 15 minutter efter endt rundvisning, så du ikke skal vente for længe.

  Vi opretter løbende nye rundvisninger, så tilmeld dig venteliste, hvis der ikke er plads på denne rundvisning. Så får du automatisk besked om nye datoer.

  LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark

  Praktisk info

  OBS! Alle personer under 18 år skal være i følgeskab med en voksen. Der udskænkes ikke øl til personer under 18 år. Gyldigt billede-id skal kunne fremvises, hvis det bliver efterspurgt.

  Varighed: 
  Rundvisning kl.: 13.00-14.00
  Indgang til udstilling kl.: 14.15

  Udstillingen ses på egen hold, og tager omkring 1,5 time. Besøget i udstillingen slutter i Carlsberg Baren, hvor du vil blive budt på en perfekt skænket øl. Vi anbefaler derfor, at der afsættes minimum 2 timer til besøget i udstillingen, udover tiden til rundvisningen.
  Nummer
  240104BRYG - Bryggeren – Carl Jacobsens Carlsberg
  Første mødegang
  onsdag den 31.07.24 kl. 13:00 - 16:15
  Undervisere
  Adresse

  Home of Carlsberg, Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 København V

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 250,00
  onsdag den 31.07.24

  Kl. 13:00 - 16:15

  Guide fra Carlsberg

  Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 (Indgang (Hvid gitterport))

  Se på kort