Carlsberg – De gamle dage

  Carlsberg – De gamle dage (Varighed: Rundvisning: 60 min. og Udstillingsbesøg: ca. 2 timer)

  Rundvisning på J.C. Jacobsens Gamle Carlsberg, hvor du lærer om grundlæggelsen af Carlsberg i 1847 gennem J.C's øjne. Du vil høre om J.C's vision for Carlsberg, de Gyldne Ord og opleve nogle af de vigtigste Carlsberg-steder – den gamle lagerkælder, Stjerneporten, Det Gamle Carlsberg-Fyr, Carlsberg Laboratoriet og selvfølgelig de ældste bryggeribygninger.

  Vi laver denne rundvisning i samarbejde med Home of Carlsberg og den kan kun opleves som et gruppearrangement.

  Prisen inkludere rundvisning med guide fra Home of Carlsberg og efterfølgende adgang til Home of Carlsberg  som er en 3.000 m2 stor udstilling, der tager gæsten med på en rejse gennem historien om Jacobsen-familien, den innovative forskning, Carlsberg-brandet og selvfølgelig øllet.

  Selve udstillingen opleves på egen hånd og gennem videoer, interaktive skærme og historier om bryggerfamilien, udfoldes Carlsberg-historien i fortid, nutid og fremtid.

  En tur gennem udstillingen tager omkring 1,5 time. Besøget i udstillingen slutter i Carlsberg Baren, hvor du vil blive budt på en perfekt skænket øl. Vi anbefaler derfor, at der afsættes minimum 2 timer til besøget i udstillingen, udover tiden til rundvisningen. Der er beregnet minimum 2 timer fra vores rundvisning slutter og til udstillingen lukker. Der er desuden booket adgang til udstillingen 15 minutter efter endt rundvisning, så du ikke skal vente for længe.

  Vi opretter løbende nye rundvisninger, så tilmeld dig venteliste, hvis der ikke er plads på denne rundvisning. Så får du automatisk besked om nye datoer.

  LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark

  Praktisk info

  OBS! Alle personer under 18 år skal være i følgeskab med en voksen. Der udskænkes ikke øl til personer under 18 år. Gyldigt billede-id skal kunne fremvises, hvis det bliver efterspurgt.

  Varighed: 
  Rundvisning kl.: 15.00-16.00
  Indgang til udstilling kl.: 16.15

  Udstillingen ses på egen hold, og tager omkring 1,5 time. Besøget i udstillingen slutter i Carlsberg Baren, hvor du vil blive budt på en perfekt skænket øl. Vi anbefaler derfor, at der afsættes minimum 2 timer til besøget i udstillingen, udover tiden til rundvisningen.
  Nummer
  240204CARL - Carlsberg – De gamle dage
  Første mødegang
  søndag den 04.08.24 kl. 15:00 - 18:15
  Undervisere
  Adresse

  Home of Carlsberg, Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 København V

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 325,00
  søndag den 04.08.24

  Kl. 15:00 - 18:15

  Guide fra Carlsberg

  Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 (Indgang (Hvid gitterport))

  Se på kort