Vilhelm Lauritzens terminal

Arkitekt Vilhelm Lauritzens Lufthavnsterminal anses for et hovedværk i den nordiske funktionalisme og internationale modernisme. Terminalen var Københavns Lufthavns første egentlige passagerterminal, der var i brug fra 1939 til indvielsen af den nuværende Terminal 2 i 1960.

Kom med når vi byder indenfor på en spændende rundvisning. 

På rundvisningen ser vi på arkitekturen, hører historie, anekdoter og fortællinger om lufthavnen og bygningen.

OBS! Det er vigtigt at tilmelde sig på venteliste, hvis der ikke er plads på den rundvisning du ønsker, da vi løbende opretter flere rundvisninger. Vi skriver til alle på venteliste, når der kommer nye rundvisninger.

Se flere billeder af lufthavnsterminalen her.

Ordensbestemmelser
Lufthavnens ordensbestemmelser er også gældende for besøgende på lufthavnen område herunder skal der fremhæves, at foto og filmoptagelser kun er tilladt til privat brug. Alle henvendelser og påbud fra myndighederne i lufthavnen, herunder guiden, skal efterkommes.

Rygning er ikke tilladt.

Hvis trafikale eller andre forhold gør det nødvendigt, vil besøget uden varsel kunne afbrydes af Københavns Lufthavne A/S.

Ligeledes kan Københavns Lufthavne A/S stoppe besøget, hvis de generelle bestemmelser eller påbud ikke overholdes.

Sorter efter

søndag den 26.06.22

Rundvisning i Vilhelm Lauritzen Terminalen

  • Ledige pladser
  • Kastrup
  • søndag den 26.06.22 kl. 13:00 - 14:30
Underviser 

Kom med når vi byder indenfor i arkitekt Vilhelm Lauritzens terminal opført i 1939. Lufthavnsterminalen anses for et hovedværk i den nordiske funktionalisme og internationale modernisme. Terminalen var Københavns Lufthavns første egentlige passage...

Se hold og info