Foredrag

Vi er glade for, igen i år, at kunne tilbyde spændende foredrag i mange forskellige genre.

I den kommende sæson prøver vi at sætte fokus på sundhed og forebyggelse i en række foredrag. Umahro Cadogan og Pia Norup arbejde med tesen, at man kan spise sig rask og Peter Qvortrup Geisling lægger op til et serviceeftersyn af livet.

Vores populære kunstforedrag med Ib Lorenzen fortsætter med yderligere hold. Sidst men ikke mindst kan du blive inspireret til nye bøger, film og teater-oplevelser i Sæsonens Kulturbegivenheder.
Det samme gør Senioruniversitet, som er åbent for alle aldre, og hvor der bliver stillet spørgsmål, som ikke altid har ét svar, men derimod mange.

Og så har vi selvfølgelig forsøgt at ramme nogle interessante emner, som vi håber bliver til glæde for mange.

Klik på det enkelte foredrag for mere information og tilmelding.

 

Sorter efter

tirsdag den 20.10.20

Kunst på Tværs

  • Næsten fyldt
  • Farum
  • Er startet - kl. 14:00 - 16:00 om tirsdagen
Underviser 

Sæsonens udstillinger byder på følgende:1. FED LER - På rundfart i keramikkens verdenGl. Holtegaard viser en gruppeudstilling med vaser og krukker produceret af et udvalg af danske, toneangivende billedkunstnere.2. Gauguin på Ny Carlsberg Glytotet...

Se hold og info

fredag den 23.10.20

Kunst på Tværs

  • Ledige pladser
  • Holte
  • Er startet - kl. 10:00 - 12:00 om fredagen
Underviser 

I billeder og ord med kunsthistorikeren Ib Lorenzen. Vi tager pulsen på kunstlivet med lysbilleder, ord og lidt musik. Foredragene behandler de aktuelle kunstudstillinger.Sæsonens udstillinger byder på følgende:1. FED LER - På rundfart i keramikke...

Se hold og info