Københavns Lufthavn

Kom med på vores tur og få en unik oplevelse der giver dig et indblik i nordens største lufthavn og Danmarks største arbejdsplads.
Københavns Lufthavne A/S er en spændende arbejdsplads for mange tusinde mennesker. Man har nu muligheden for en guidet rundvisning arrangereret for LOF af Københavns Lufthavne A/S

En rundvisning tager normalt 2½ time, hvor turen foregår dels til fods og dels i bus. På turen vil der blive fortalt om lufthavnen og dens historie. Undervejs besøger vi brandstationen, garager med nogle af de store køretøjer, kører på området tæt på fly, brandøvelsespladsen og fragtområdet.

Ved tilmelding skal der opgives navn, adresse, fuldt CPR-NR., telefonnummer samt email-adresse på samtlige personer, der tilmeldes. Hvis der ikke opgives fuldt CPR-NR, er det desværre ikke muligt at deltage på rundvisningen, da det er et krav fra Københavns Lufthavne, at vi indberetter ALLE deltageres CPR-NR.

OBS: Det ikke er muligt at ændre en deltagers navn eller afmelde sig efter tilmeldingsfristens udløb. Tilmeldingsfristen for hver enkel rundvisning står i teksten under rundvisningen.

VIGTIGT: ALLE GÆSTER SKAL BÆRE KIRURGISK MUNDBIND UNDER HELE BESØGET. DU SKAL SELV MEDBRING MUNDBIND.

 

Sorter efter

En unik oplevelse der giver dig et indblik i nordens største lufthavn og Danmarks største arbejdsplads.