Københavns Lufthavn

Kom med på vores meget populære tur og få en unik oplevelse, der giver dig et indblik i nordens største lufthavn og Danmarks største arbejdsplads.

Københavns Lufthavne A/S er en spændende arbejdsplads for mange tusinde mennesker. Man har nu muligheden for en guidet rundvisning arrangereret for LOF-Skolen af Københavns Lufthavne A/S

En rundvisning tager normalt 2½ time, hvor turen foregår dels til fods og dels i bus. På turen vil der blive fortalt om lufthavnen og dens historie. Undervejs besøger vi brandstationen, garager med nogle af de store køretøjer, kører på området tæt på fly, brandøvelsespladsen og fragtområdet.

Ved tilmelding skal der opgives navn, adresse, fuldt CPR-NR., telefonnummer samt email-adresse på samtlige personer, der tilmeldes. Hvis der ikke opgives fuldt CPR-NR, er det desværre ikke muligt at deltage på rundvisningen, da det er et krav fra Københavns Lufthavne, at vi indberetter ALLE deltageres CPR-NR.

Mødested: INDENRIGSVEJ 14 (Den tidligere Indenrigsterminal)

Alle gæster skal medbringe gyldigt billede ID dvs. pas eller kørekort. Dette er ikke et krav for personer under 13 år. Fremvisning af gyldigt billede ID er nødvendigt for gennemførsel af besøget. Lufthavnens sikkerhedsbestemmelser gælder ved besøget, og man skal igennem sikkerhedskontrollen inden rundvisningen går i gang.

OBS! Det er vigtigt at tilmelde sig på venteliste, hvis der ikke er plads på den rundvisning du ønsker, da vi løbende opretter flere rundvisninger. Vi skriver til alle på venteliste, når der kommer nye rundvisninger.

 

 

Sorter efter

søndag den 16.06.24

Rundvisning i Københavns Lufthavn

  • Ledige pladser
  • Kastrup
  • søndag den 16.06.24 kl. 12:30 - 15:00
Underviser 

Københavns Lufthavne A/S er en spændende arbejdsplads for mange tusinde mennesker. Man har nu muligheden for en guidet rundvisning arrangereret for LOF af Københavns Lufthavne A/SEn rundvisning tager normalt 2½ time, hvor turen foregår dels til fo...

Se hold og info

En unik oplevelse der giver dig et indblik i nordens største lufthavn og Danmarks største arbejdsplads.