Mors afskedsbrev

  Kom med bagom den populære podcast

  Adrian Hughes er aktuel i en ny podcast-serie på DR, hvor han graver i sin egen families historie - som både er tragisk, glamourøs og hjerteskærende. Det hele starter med, at Adrians mor efterlader et bittert afskedsbrev til sine sønner, hvor hun i detaljer udpensler, hvor skuffet hun var over sine børn.

  Oplev et livsbekræftende foredrag om usunde familie-relationer, hemmelige adoptioner, falske graviditeter, stofmisbrug og sære dødsfald i datidens mest luksuriøse omgivelser.

  Adrian Hughes voksede op med en mystisk og fjern morfar, som han så i de kulørte blade men aldrig lærte at kende. Morfaren var en kendt bygge-entreprenør på Frederiksberg, som havde et helt offentligt trekantsforhold med sin hustru og dennes elsker, Frederiksbergs borgmester Arne Stæhr Johansen.

  Et pludseligt dødsfald i 1949 ændrer familiens liv - og Adrians morfar ender sine dage uden kontakt til sine fire døtre, heriblandt Adrians mor, og børnebørnene ser han aldrig.

  Med dette foredrag får du..,
  - en gribende fortælling, der er baseret på en populær podcast fra DR
  - et livsbekræftende foredrag om en succesrig forretningsmand, som traf nogle ubegribelige valg
  - et historisk tilbageblik med en underholdende og humoristisk foredragsholder

  Adrian Lloyd Hughes er især kendt som værten fra både Smagsdommerne og Kunstquiz. Hans foredrag om kunst og kultur er tankevækkende, underholdende og fyldt med energi. Oplev en foredragsholder med en smittende entusiasme, overvældende viden og godt humør.

  Nummer
  22002 - Mors afskedsbrev
  Første mødegang
  torsdag den 07.10.21 kl. 19:30 - 21:30
  Undervisere
  Adresse

  KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 140,00
  torsdag den 07.10.21

  Kl. 19:30 - 21:30

  Adrian Lloyd Hughes

  Dirch Passers Allé 4, 2000 (Performancesal)

  Se på kort