• Mogens Dalsgaard
    Mogens Dalsgaard tilhører eliten af pianister med et bemærkelsesværdigt virke i Danmark som i udlandet.Ikke mindst de koncerter hvor han på en oplysende og ofte underfundig, humoristisk måde, fortæller om den musik han spiller, har været medvirkende til hans store popularitet.Blandt pianisterne er han Danmarks flittigste koncertgiver med jævnlige optrædener i radio og på TV i Europa, Rusland og USA. Mogens Dalsgaard har modtaget en række hædersbevisninger: De Københavnske Musikanmelderes Kunstnerpris, Gladsaxe Musikpris, og er desuden prisvinder i den nordiske pianist konkurrence.Desuden har Mogens Dalsgaard medvirket i flere film, har indspillet en lang række CD og LP plader, og optræder ofte som akkompagnatør for vore bedste sangere.

Ind i musikken - koncert

Om du er til klassisk musik eller ej, er for så vidt ligegyldigt, når det drejer sig om at få en musikoplevelse i selskab med pianisten Mogens Dalsgaard, der er en af landets bedste koncertpianister, - om ikke den bedste.

Omkring det store unikke Steinway koncertflygel I pejsestuen i hans smukke villa i Virum, kan du opleve en helt speciel stemning der minder meget om  forgangne tiders matinéer i private hjem. Du kommer til at høre smuk og virtuos musik af nogle af denne verdens største komponister:  Beethoven - Chopin - Liszt - Debussy - Grieg - Rachmaninov - Shostakovich - Gershwin samt komponister du aldrig har hørt om før.

Ud over at være en gudbenådet pianist, er Mogens Dalsgaard også en eminent fortæller, der har en sjælden evne til at gøre musikken nærværende, og sætte den i forbindelse med omverdenen. Mogens Dalsgaard er en pianist med mange facetter, og han præsterer til stadighed en bemærkelsesværdig karriere både nationalt og internationalt.

Prøv at gå på opdagelse på hans hjemmeside: www.pianist.dk.

Nummer
20123 - Ind i musikken - koncert
Første mødegang
søndag den 29.03.20 kl. 15:00 - 17:00
Undervisere
Adresse

Hos Mogens Dalsgaard, Malmmosevej 79, 2830 Virum

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 200,00
søndag den 29.03.20

Kl. 15:00 - 17:00

Med Mogens Dalsgaard

Malmmosevej 79, 2830 (Villa)

Se på kort