• Helene Lykke Evers

    Kunstformidler Helene Lykke Evers er mag.art. i kunsthistorie og storforbruger af museale kunstoplevelser, som hun gerne deler med andre.

    Hun har de seneste 10 år arbejdet som formidler og underviser ved flere forskellige museer og folkeoplysningsskoler i hele landet, samt på Folkeuniversitetet i København. Hendes stil er både informativ og underholdende, og det er hendes klare overbevisning, at kunst skal opleves i virkeligheden og helst i selskab med andre.

Hvordan så kvindernes moderne gennembrud ud?

Fredag

Hvordan så kvindernes moderne gennembrud ud?
28.08.2024-12.01.2025, Den Hirschsprungske Samling
En stor udstilling på Den Hirschsprungske Samling løfter sløret for et andet moderne gennembrud. Her viser vi værker af et hidtil uset antal kvindelige kunstnere, der brød igennem på kunstscenen i den skelsættende periode, hvor verden åbnede sig, og kvinderne fik et større mulighedsrum.

Entré til museerne er ikke inkluderet og skal købes før rundvisningen starter. Mødested ved billetsalget på museerne.

Det er vigtigt at skrive sig på venteliste, da vi opretter nye rundvisninger i takt med, at ventelisten er stor nok.

LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark

Praktisk info

OBS! Entré til museerne er ikke inkluderet og skal købes før rundvisningen starter. Mødested ved billetsalget på museerne.

Kunsten nu - fem aktuelle kunstudstillinger
I denne omvisningsrække indbyder kunstformidler Helene Lykke Evers dig til fordybelse i og samtaler om kunsten på fem museumsbesøg i aktuelle kunstudstillinger. Omvisningsrækken er for dig, der glæder dig ved at opleve kunsten i virkeligheden og tale om kunst i selskab med andre. Hver gang vil kunstformidler Helene Lykke Evers introducere en udstilling på en både informativ og underholdende måde og udvælge enkeltstående kunstværker, som danner afsæt for en samtale og en fælles undersøgelse af kunstværkernes betydning og deres kunsthistoriske sammenhæng. Rækken besøger giver et godt indblik i den aktuelle kunstscene i efteråret 2024.

Dette er et udstillingsbesøg i en række på fem besøg. Du kan finde de øvrige foredrag her https://lofskolen.dk/foredrag/kunstforedrag

Du kan tilmelde dig alle fem besøg til kr. 800,00. OBS hvis du ønsker at deltage på alle fem besøg, så skal du vælge prisen: 5 foredrag. Men du skal kun tilmelde dig på det ene af de fem besøg. Vi skal nok reservere plads til dig på de fire andre besøg.

Det er vigtigt at skrive sig på venteliste, da vi opretter nye rundvisninger i takt med, at ventelisten er stor nok.

Nummer
25124 - Hvordan så kvindernes moderne gennembrud ud?
Første mødegang
fredag den 06.12.24 kl. 11:30 - 12:15
Undervisere
Adresse

Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København Ø

Se på kort

Mødegange
1
Pris
1 Foredrag
DKK 175,00
5 Foredrag
DKK 800,00
fredag den 06.12.24

Kl. 11:30 - 12:15

Helene Lykke Evers

Stockholmsgade 20, 2100 (Billetsalg)

Se på kort