• Helene Lykke Evers

    Kunstformidler Helene Lykke Evers er mag.art. i kunsthistorie og storforbruger af museale kunstoplevelser, som hun gerne deler med andre.

    Hun har de seneste 10 år arbejdet som formidler og underviser ved flere forskellige museer og folkeoplysningsskoler i hele landet, samt på Folkeuniversitetet i København. Hendes stil er både informativ og underholdende, og det er hendes klare overbevisning, at kunst skal opleves i virkeligheden og helst i selskab med andre.

Statens Museum for Kunst

En sommeraften med kunst i skønne omgivelser

SMK ligger i hjertet af København og er landets største kunstmuseum og det såkaldte hovedmuseum for billedkunst i Danmark. Museet er særligt kendt for sin smukke samling af dansk guldalderkunst, landets mest omfattende samling af dansk samtidskunst og en af verdens bedste samlinger af kunstværker af den franske kunstner Henri Matisse (1869-1954).

Entré til museerne er ikke inkluderet og skal købes før rundvisningen starter. Mødested ved billetsalget på museerne.

Efter omvisningen er det muligt på egen hånd at nyde en middag eller en kop kaffe på museet. Eller blot indtage de smukke omgivelser, arkitekturen og naturen, som Statens Museum for Kunst forstår at bringe ind i selve bygningen.

LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark

Praktisk info

Tag med kunstformidler Helene Lykke Evers på tre udstillingsbesøg på museer i Storkøbenhavn en sommeraften i juni eller juli. Efter omvisningen er det muligt på egen hånd at nyde en middag eller en kop kaffe på museet. Eller blot indtage de smukke omgivelser, arkitekturen og naturen, som alle tre museer på forskellig vis forstår at bringe ind i selve bygningen. Kom med på tur en sommeraften i juni eller juli, når vi besøger tre pragtfulde kunstudstillinger.

Dette er et udstillingsbesøg i en række på tre besøg. Du kan finde de øvrige foredrag her https://lofskolen.dk/foredrag/kunstforedrag/en-sommeraften-med-kunst-i-skonne-omgivelser

Du kan tilmelde dig alle tre besøg til kr. 475,00. OBS hvis du ønsker at deltage på alle tre besøg, så skal du vælge prisen: 3 foredrag. Du får tilsendt en faktura på 475,00 kr., som du bedes betale. Dernæst skal du tilmelde dig på de to sidste foredrag, du ønsker at følge. Når du skal vælge betalingsmiddel, så vælg at betale via Netbank. Du vil automatisk få tilsendt en faktura for hver tilmelding - dem skal du blot se bort fra. Men du bedes om at svare på en af mailene, og skrive, at du skal deltage på tre foredrag, således at vi kan tilrette din tilmelding, så du kun betaler 475,00 kr.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LOF-Skolen.

Nummer
24107 - Statens Museum for Kunst
Første mødegang
onsdag den 19.06.24 kl. 18:00 - 19:00
Undervisere
Adresse

Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K

Se på kort

Mødegange
1
Pris
1 Foredrag
DKK 175,00
3 Foredrag
DKK 475,00
onsdag den 19.06.24

Kl. 18:00 - 19:00

Helene Lykke Evers

Sølvgade 48-50, 1307 (Billetsalget)

Se på kort