• Helene Lykke Evers

    Kunstformidler Helene Lykke Evers er mag.art. i kunsthistorie og storforbruger af museale kunstoplevelser, som hun gerne deler med andre.

    Hun har de seneste 10 år arbejdet som formidler og underviser ved flere forskellige museer og folkeoplysningsskoler i hele landet, samt på Folkeuniversitetet i København. Hendes stil er både informativ og underholdende, og det er hendes klare overbevisning, at kunst skal opleves i virkeligheden og helst i selskab med andre.

Glyptoteket: Efter naturen

En sommeraften med kunst i skønne omgivelser

I udstillingen "Efter naturen" dykker forfatter Josefine Klougart ned i menneskets forhold til naturen set gennem kunsten. Udstillingen tæller mesterværker fra Glyptotekets samling af internationale kunstnere som Edgar Degas, Paul Gauguin og Van Gogh samt danske malere som Christen Købke, C.W. Eckersberg og J.Th. Lundbye.

Entré til museerne er ikke inkluderet og skal købes før rundvisningen starter. Mødested ved billetsalget på museerne.

Efter omvisningen er det muligt på egen hånd at nyde en middag eller en kop kaffe på museet. Eller blot indtage de smukke omgivelser, arkitekturen og naturen, som Glyptoteket forstår at bringe ind i selve bygningen.

LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark

Praktisk info

Tag med kunstformidler Helene Lykke Evers på tre udstillingsbesøg på museer i Storkøbenhavn en sommeraften i juni eller juli. Efter omvisningen er det muligt på egen hånd at nyde en middag eller en kop kaffe på museet. Eller blot indtage de smukke omgivelser, arkitekturen og naturen, som alle tre museer på forskellig vis forstår at bringe ind i selve bygningen. Kom med på tur en sommeraften i juni eller juli, når vi besøger tre pragtfulde kunstudstillinger.

Dette er et udstillingsbesøg i en række på tre besøg. Du kan finde de øvrige foredrag her https://lofskolen.dk/foredrag/kunstforedrag/en-sommeraften-med-kunst-i-skonne-omgivelser

Du kan tilmelde dig alle tre besøg til kr. 475,00. OBS hvis du ønsker at deltage på alle tre besøg, så skal du vælge prisen: 3 foredrag. Du får tilsendt en faktura på 475,00 kr., som du bedes betale. Dernæst skal du tilmelde dig på de to sidste foredrag, du ønsker at følge. Når du skal vælge betalingsmiddel, så vælg at betale via Netbank. Du vil automatisk få tilsendt en faktura for hver tilmelding - dem skal du blot se bort fra. Men du bedes om at svare på en af mailene, og skrive, at du skal deltage på tre foredrag, således at vi kan tilrette din tilmelding, så du kun betaler 475,00 kr.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LOF-Skolen.

Nummer
24109 - Glyptoteket: Efter naturen
Første mødegang
torsdag den 20.06.24 kl. 18:00 - 19:00
Undervisere
Adresse

Ny Carlsberg Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1556 København V

Se på kort

Mødegange
1
Pris
1 Foredrag
DKK 175,00
3 Foredrag
DKK 475,00
torsdag den 20.06.24

Kl. 18:00 - 19:00

Helene Lykke Evers

Dantes Plads 7, 1556 (Billetsalget)

Se på kort