• Christina Tefcke Pedersen
    Jeg begyndte at tegne seriøst i 2004, og har nærmest ikke bestilt andet siden. Jeg elsker at tegne og male med alle medier, der findes. Jeg engagerer mig 100 procent, og finder stor glæde i at mærke, hvordan min passion for faget smitter af på alle, jeg underviser. Udover at have en høj teknisk formåen har jeg stor erfaring med undervisning i at tegne og male. Jeg er uddannet pædagog, og er god til at møde kursisterne, hvor netop de er, så alle vil kunne få noget ud af et kursus med mig som underviser. Uanset hvilket niveau, man befinder sig på, vil jeg kunne hjælpe igang eller videre - for øvede enten ved forbedret teknik eller ved hjælp til at finde ens personlige stil. Hos LOF-Skolen underviser jeg primært i portrættegning og manga. I april 2018 var jeg inviteret til at holde manga-workshop på J-Popcon.

Portrættegning

Kom godt igang

Dette kursus er for dig, der drømmer om at lære at tegne ansigter – helt fra bunden.

Der tages udgangspunkt i de helt basale tegneteknikker som klassisk iagttagelsestegning og anatomi, og kursisterne vil modtage undervisning i at lære at se menneskeansigtet, og gengive det så realistisk som muligt på papir.

Der tages udgangspunkt i blyantstegning og undervisningen består både af teoretisk og praktisk arbejde. Man er velkommen til at medbringe egne tegninger eller billeder, som man kunne tænke sig at lære at tegne. Hvis man ikke medbringer noget, undervises der i basisteknik.

Der arbejdes individuelt på disse workshops, så alle, uanset erfaring, kan være med.

Alle bedes medbringe minimum blyant, viskelæder og papir. Hvis man ønsker at arbejde med flere materialer, kan man medbringe egne stubbe og knetgummi.

Nummer
20641 - Portrættegning
Første mødegang
lørdag den 02.05.20 kl. 10:00 - 14:30
Adresse

Stavnsholtvej 3, 3520 Farum (Farum Kulturhus)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 200,00
lørdag den 02.05.20

Kl. 10:00 - 14:30

Med Christina Tefcke Pedersen

Stavnsholtvej 3, 3520 (Farum Kulturhus)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom