• Rosa Isabel Cuc B Jensen
    Rosa Isabel Cuc Bernabé er vokset op i en traditionel mayafamilie i Campeche i det sydlige Mexico. Siden flyttede hun til Mexico City, hvor hun tog en BA i Spansk Sprog og Litteratur og en MA i Latinamerikastudier fra Universidad Autónoma de México i Mexico City, der er et af Latinamerikas største og ældste universiteter. Derudover har Rosa taget adskillige kurser i spansk filologi, lingvistik, semantik, didaktik og pædagogik.Rosa har arbejdet mange år som gymnasielærer i spansk i Mexico City samt på universiteter i Mozambique og Nicaragua. Dertil har hun i adskillige år undervist udlændinge i spansk i både Mexico og Danmark. Hun er dansk gift og har boet i Danmark i to perioder siden 2001. Rosa Isabel er meget interesseret i spansk og latinamerikansk kultur, og hun inddrager litteratur, film, musik, dans og meget andet i sin undervisning.

B1.1 og B1.2 Spansk for kursister på mellemniveau

Bliv bedre til at tale og forstå spansk.
Vi arbejder videre med det spanske sprog. Du er nu nogenlunde fortrolig med at skulle sige noget uden forberedelse, og derfor er du klar til endnu et skridt i retning af at:
- tale i længere sætninger
- argumentere for din mening
- forstå spansk ved at lytte uden tekst ved siden af

Vi arbejder med et helt nyt, spændende materiale om Mexico, hvor du vil komme rundt i landet og opleve de mange forskellige kulturer, det farverige land består af. Mexico er i vores bevidsthed ofte forbundet med problemer med narkokarteller, korruption og illegale emigranter til USA. At landet er så meget mere end det, får du indblik i gennem autentiske interviews og videoer kombineret med øvelser, hvor du får snakket en masse spansk.
Vi møder blandt andet mariachimusikere, hører om humor og satire og holdningen til døden, kunsthåndværk og indiansk sprog og kultur.

Arbejdsformer og –sprog
For hvert kapitel i undervisningsmaterialet arbejder vi med:
- lytteforståelse af autentisk mexicansk sprog
- tematikker i mexicansk kultur og samfund
- mundtlig samtaletræning
- udtale
- relevant grammatik
- sproglige øvelser
- udvidelse af ordforråd

Undervisningen er en blanding af klasseundervisning, gruppe- og pararbejde.  Vi taler fortrinsvis spansk, og efter behov gennemgår vi grammatikken på dansk.
 
Undervisningsmateriale
¿Culturas de México?¡Qué padre! består af en e-bog samt website med videoer af den prisbelønnede forfatter Suzan Desezar. Vi supplerer med små nyhedsartikler, musik og aktuelle ting om Mexico, som vi inddrager undervejs i kurset. Adgang til e-bogen er inkluderet i kursusprisen, mens du selv køber adgang til video. Ydermere vil du modtage en printet version af e-bogen ved kursusstart.
Adgang til videoerne købes gennem hjemmesiden. For vejledning se https://mexicoculturas.dk/info-koeb-kontakt/.  Tag tyren ved hornene, som vi benytter som udgangspunkt for arbejdet med grammatik, kan du købe på www.tengbergmedia.com. Vi beder dig købe bogen, før undervisningen starter.

Praktiske oplysninger
På kurset møder du typisk mennesker, der rejser eller har planer om at rejse til Latinamerika eller Spanien, folk med spansktalende familie eller partner, folk der interesserer sig for sprog og som er optaget af kultur og samfundsspørgsmål. Vores kursister har en høj fremmødeprocent og er meget optaget af at lære spansk i en god atmosfære, hvor der er let til smil, hvis grammatikken eller udtalen driller.  B1.1 og B1.2 Spansk er for dig, der har fulgt undervisningen på A1- og A2-niveau, eller som har behov for en genopfriskning af sproget. Dette kursus udgør de første to trin ud af fire på B1 mellemniveau. Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen

Undervisningsplatformen Moodle
Moodle er Studieskolens online læringsmiljø, som vi bruger på alle kurser. Du får en personlig adgang til Moodle, og så kan du:

- se din undervisningsplan og dit undervisningsmateriale
- finde information om de enkelte undervisningsgange
- få adgang til hjemmearbejde
- se videoer og andet ekstramateriale, som din underviser lægger op
- kommunikere med din underviser og dine medkursister.

Hvis du bliver syg eller er fraværende i løbet af kurset, så kan du altid følge med og indhente det forsømte på Moodle.

Dette kursus udbydes i samarbejde med Studieskolen i København.

OBS Der gælder specielle betingelser ved afmeldig eller flytning til et andet sproghold.

Annullering eller overflytning til andet hold.
Du kan annullere din tilmelding eller blive flyttet over på et andet hold op til en uge, før dit kursus starter. Herefter er din tilmelding bindende. Ved overflytning til et andet hold bedes du først kontakte Studieskolen på 33 18 79 79 med henblik på at finde det korrekte hold. Ved annullering af kursustilmelding og dermed tilbagebetaling fratrækker vi et administrationsgebyr på 100 kr.

Se alle betingelser på vores hjemmeside http://lofskolen.dk/information/afmelding/.

Nummer
20336 - B1.1 og B1.2 Spansk for kursister på mellemniveau
Første mødegang
torsdag den 06.02.20 kl. 15:00 - 17:30
Adresse

Lyngby Private Skole, Lyngby Hovedgade 56, 2800 Kongens Lyngby

Se på kort

Mødegange
16
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 292,00 2340,00
Pensionist-LT
DKK 260,00 2080,00
torsdag den 06.02.20
Er blevet afholdt
torsdag den 20.02.20
Er blevet afholdt
torsdag den 27.02.20
Er blevet afholdt
torsdag den 05.03.20
Er blevet afholdt
torsdag den 12.03.20
Er blevet afholdt
torsdag den 19.03.20
Er blevet afholdt
torsdag den 26.03.20
Er blevet afholdt
torsdag den 02.04.20
Er blevet afholdt
torsdag den 16.04.20
Er blevet afholdt
torsdag den 23.04.20
Er blevet afholdt
torsdag den 30.04.20
Er blevet afholdt
torsdag den 07.05.20
Er blevet afholdt
torsdag den 14.05.20
Er blevet afholdt
torsdag den 28.05.20
Er blevet afholdt
torsdag den 04.06.20

Kl. 15:00 - 17:30

Med Rosa Isabel Cuc B Jensen

Lyngby Hovedgade 56, 2800 (Auditorium 5B)

Se på kort

torsdag den 11.06.20

Kl. 15:00 - 17:30

Med Rosa Isabel Cuc B Jensen

Lyngby Hovedgade 56, 2800 (Auditorium 5B)

Se på kort