• Lene Press

  Beklædningsdesigner fra Kunstindustriskolen (Danmarks Designskole). Har arbejdet i beklædningsindustrien i en årrække - dels eget firma, dels kollektioner og modeller for en række virksomheder, og har de sidste 40 år arbejdet fuld tid med undervisning af lærere (VUC, højskoler, mv), studerende (Design- og Syskolen, Københavns Erhvervs akademi) og kreative mennesker indenfor fritidsundervisningen. Etablerede Design- og Syskolen i 1986, og har været leder af skolen siden 1994.


  Har opdateret viden og underviser i alt relevant: Design, mønsterkonstruktion efter mål, modeludvikling, tilskæring, syning og fremstilling af alle former for beklædning til alle størrelser fra 0 - 90 år: undertøj, lingeri, bodyer, alt i børnetøj, skjorter, kjoler, overdele, nederdele, bukser, jakker, frakker, regntøj, tilbehør og tasker mv. Hertil materialer, brug af symaskiner, overlockere, coverlockere, cuttere og tilbehør mv.


  Har fingeren på den europæiske modeudvikling og trends, og har den erfaring, der er nødvendig ved re-design, materiale genbrug og bæredygtig beklædning.


  Er kreativ, idérig og aktiv, en god pædagog, og har undervisningserfaring med alle slags mennesker. Har pt. tilbud indenfor fritidsundervisning - dag, aftener og weekender.
  Se mere på www.lenepress.dk

  )

Beklædning og tasker i stof, skind og pels

Ulige uger -begyndere og øvede

Holdet er for både begyndere og øvede.

Lær teknikker til almindelig symaskine og sy i pels, skind, ruskind, strækskind, almindelige stoffer samt alle kombinationer.

Vi laver mønstre og syr nederdele, bukser, veste, jakker, frakker, benvarmere i pels, jakker med pelsfoer, pelskraver, pelshuer og -besætning, hjemmesko - alt til børn og voksne. Store og små tasker, klassiske og modetasker, clutchtasker, iPad-tasker mv, samt bælter og tilbehør i skind, læder og skærefaste stoffer – med spænder, låse og beslag.

Re-design og omsyning af umoderne beklædning - genbrug af materialer til noget helt nyt - få en mere bæredygtig garderobe for klimaets (og pengepungens) skyld.

Materialeudgift 75,- til hjælpematerialer, nåle, værktøj mv. indgår i kursusprisen.

Du behøver ikke selv at medbringe en symaskine, da vi har maskiner, som vi deles om. Men hvis du har en maskine selv, så er det en god ide at medbringe den, da du så ikke er afhæning af en lånemaskine.

Se hvad vi laver på www.lenepress.dk

Nummer
21673 - Beklædning og tasker i stof, skind og pels
Første mødegang
torsdag den 04.02.21 kl. 15:45 - 19:15
Undervisere
Adresse

Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum

Se på kort

Mødegange
5
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 215,00 1075,00
torsdag den 04.02.21
Er blevet afholdt
torsdag den 04.03.21
Er blevet afholdt
torsdag den 18.03.21
Er blevet afholdt
torsdag den 15.04.21
Er blevet afholdt
torsdag den 29.04.21

Kl. 15:45 - 19:15

Lene Press

Stavnsholtvej 3, 3520 (LOF lokale, 24,2)

Se på kort