Betaling

4 måder at betale på.

1) DANKORT. Hvis du tilmelder dig via vores hjemmeside lofskolen.dk, kan du vælge at betale med dankort. 

2) NETBANK. Hvis du tilmelder dig via vores hjemmeside, telefonisk, eller mail kan du vælge at få tilsendt en kodelinje til betaling i netbank i en mail. Kodelinjen er magen til den, der står i bunden af et girokort.

3) GIROKORT. Hvis du tilmelder dig via telefonen eller en mail, kan du vælge at få tilsendt et girokort med posten. Du skal være opmærksom på, at der er et administrationsgebyr på 40 kr., ved bestilling af et girokort.

4) KONTANT: Hvis du ønsker at betale kontant, bedes du møde op på kontoret i vores åbningstid. På kontoret kan du IKKE betale med Dankort eller Mobilepay.

Betaling med Dankort
Vi tager ikke noget gebyr for brug af dankort. Når du foretager din tilmelding, vil alle indtastede oplysninger blive SSL-krypteret via en sikker linje, som er godkendt af NETS Danmark. Du kan læse mere om betaling og sikkerhed på nettet hos NETS Danmark og hos Forbrugerrådet.

Betalingsfrist
Betalingsfristen er 7 dage fra tilmeldingsdato. Pladsen vil først være din, når LOF-Skolen har modtaget din indbetaling. Efter aftale med kontoret, er der mulighed for at dele betalingen op i rater. Kontakt venligst kontoret for at høre nærmere.

Betalingsfrist fremgår af mailen med den tilsendte kodelinje eller et fremsendt girokort. Hvis betalingsfristen ikke overholdes, vil du få tilsendt en betalingspåmindelse. Betales betalingspåmindelsen ikke vil du få tilsendt rykker 1, hvor beløbet er blevet pålagt et gebyr på 50,00 kr. Rykker 2 vil blive pålagt et gebyr på 50,00 kr. Betales rykker 2 ikke, afmeldes deltageren holdet uden yderligere varsel.

OBS! Du bedes være opmærksom på, at det kan tage op til en uge før betaling via girokort eller kodelinje i netbank er registreret.

Bindende tilmelding 
Tilmelding og betaling af Teaterarrangementer og KulturTure er bindende af hensyn til planlægning og afregning med teatre og kulturinstitutioner. Skulle man blive alvorligt forhindret, vil tilmelding i visse tilfælde kunne overdrages til andre på evt. venteliste. Spørg på skolens kontor.

Tilmeldingen til rundvisninger på Københavns Politigård og Københavns Lufthavn kan ændres indtil 10 dage inden rundvisningen. Herefter kan tilmeldingen ikke ændres. 

Kursusmateriale og entré
Udgifter i forbindelse med undervisningen/foredrag til fx kursusmaterialer af enhver form eller entré til museer afholdes af kursisterne.

Fortrydelsesret
Køb af kurser og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jvf. Forbrugeraftalelovens Kap. 4, § 18 stk. 2).